Tonttukuvia

Odottelin tovin sopivaa hetkeä julkaista nämä kuvat ja mikäs sen parempi kuin joulukuun ensimmäinen päivä. Käytiin tosiaan Oliverin kanssa, tavallaan toistamiseen Roosan kuvattavana Leppävirralla. Viime kuvaushetkellä Oliver oli tosiaan vielä vatsan sisäpuolella, kun Roosa otti aivan ihania odotuskuvia meistä. 

Roosan kuvattavana on todella helppo olla. Olemme tienneet toisemme jo yläasteelta asti, mutta vaikkei sen suuremmin tunneta, on kuvattavana olo yhtä rentoa kuin ystävän kanssa. Roosa kuuntelee hyvin toiveita sekä huomioi samalla hyvin pienenkin kuvattavan tarpeet. Oliverkin kerkesi kuvausten aikana napata välipalaa sekä saimme myös otettua ruokailun aikana imetyskuviakin. 

Noin puolentoista tunnin kuvaukseen mahtui paljon eri tyylisiä kuvia, kun kokeilimme samalla erilaisia asentoja sekä kuvakulmia. Kuvista tuli taas aivan huippuja! Nyt mukana oli vielä Roosan ihana tettiläinen Selma, joka myös nappasi meistä aivan ihania kuvia. Kuvausmateriaalia tuli niin paljon että kaikkia kuvia en ihan heti julkaise. Olkaahan kuulolla niin pääsette näkemään lisää!❤

Tämän tekstin alla Roosan ottamat tonttukuvat 

(instagram @kuvatbyroosa)

Lisäksi tämän tekstin alle Selman ottamia tonttukuvia

(instagram @selma_ollikainen)

Kommentit

Suositut tekstit