Syksyn aloitus

Kuuluin aiemmin niihin ihmisiin jotka vihaavat syksyä. Kesä on ohi ja ihana aurinkoinen lämpö vaihtuu kylmään ja kosteaan. Mutta vuosien saatossa olen oppinut tykkäämään syksystä. Nykyään on ihanaa kun saa olla niin sanotusti luvan kanssa sisällä peiton alla ja katsoa lempisarjaa kynttilän valossa. Suhtautuminen eri vuodenaikoihin, sekä muutenkin kaikkeen elämässä on viimeaikoina muuttunut. Osittain iän myötä, sekä osittain sen että olen tietoisesti halunnut nähdä asioissa enemmän positiivisia puolia kuin negatiivisia. Elämä on paljon mukavampaa silloin, kokeile vaikka.☺

Syksyn alkajaisiksi pistettiin meidän pikkueteinen sekä eteisaula kuntoon. Pikkueteiseen tuli kokolattiamatto joka kerää kaiken hiekan ja roskat, sekä lasten kengille jäi muovinen kura-alusta. Eteisen avonaulakkoon ostettiin säädettävä verhotanko, jotta valkoisten verhojen taakse jäävät takit sekä loput kengistä. Huomattavasti mukavampaa edetä kurakaudesta lumikeleihin kun ei jatkuvasti tarvitse olla luuttuamassa. 

Innolla odotan ruska-aikaa sekä jopa pihatöiden tekoa ja haravoimista. Olen aina asunut kerrostaloasunnoissa, joten nyt kun saan asua rivitalossa, olen nauttinut siitä kun on edes pienet omat piha-alueet joilla voi vähän touhuta. Asuntoomme tehtiin pinta-remontti edellisten asukkaiden jäljiltä, joten tässä vuoden sisään pientä touhua ja siistimistä vapaille hetkille on riittänyt. Pikkuhiljaa kodistamme on tullut niin meidän näköinen, mutta hommaa vielä riittää. 

Syksylle meillä on suunnitelmissa lähteä reissuun pääkaupunkiseudulle sekä Kuusamoon. Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu mutta innolla odotan näiden reissujen toteutumista. En malta myöskään odottaa halloweenia. Juhlapyhillä on minulle suuri merkitys ja haluan myös laittaa kotiani aina teeman mukaan. 

Kuva Puijon Majalta lokakuu 2022

Minun syyskuu on siis intoa täynnä. Oikein ihanaa syksyn aikaa kaikille lukijoille, yrittäkää nähdä syksystä myös ne parhaimmat puolet!😍

Sneak peek meidän olohuoneestaKommentit

Suositut tekstit