Kulunut kesä

Ajattelin tehdä tän postauksen jo heti syyskuun alkuun mutta tultiinkin koko perhe flunssaan, tyypillinen syksyn aloitus. Useimmiten kesäisin on tullut tehtyä jos jonkinmoista kesäloma reissua ihan vaan Suomen sisällä, mutta viime vuosien koronarajoitusten sekä tänä kesänä Oliverin ollessa vasta muutaman kuukauden ikäinen reissailu on jätetty nyt vähän myöhemmälle syys-talveen. 

Tämä kesä oli omasta puolesta suoraan sanottuna hieman tylsä koska vietimme paljon aikaa hellettä piilossa Oliverin kanssa pimeässä makuuhuoneessa tuulettimen alla, syöttöjen ja päiväunien merkeissä. Toki nautimme myös auringosta välissä ja vanhemman lapsipuolen kanssa otettiinkin kisa kumpi ruskettuu enemmän, taisin loppupeleissä hävitä.

Verrattuna kesän alkua nyt sen loppuun, monet asiat ovat helpottaneet vauva-arjessa. Kesän alussa vielä Oliverin ollessa hyvin tiheään imeväinen meidän liikkuminen oli hyvin rajoittunutta. Ja samaan aikaan piti myös yrittää suojella lasta kuumalta helteeltä ja suoralta auringon paisteelta. Nyt Oliverin ollessa puolen vuoden ikäinen kiinteiden aloitus sekä nokkamukin opettelu on pidentänyt imetysvälejä, joten minäkin pääsen jo ihan huoletta käymään jossain jos haluan. Oliver ei koskaan tuttipulloa taikka tuttia huolinut, joten ollaan Oliverin kanssa oltu aika tiivis kaksikko. 

Kotieläinpuistossa heinäkuu 2023

Kesän lopetuksena toimikin taas omat syntymäpäivät (31.08) jolloin rakas mieheni vei minut heti herättyäni aamupalalle. Hän oli myös ostanut kahvipöytään herkkuja sekä yllätykseksi aivan ihanan uuden talvitakin. Minulla on yleensä aika tarkkaan rajattu maku asioiden suhteen, joten yleensä minulle suunnatut lahjat ovat etukäteen suunniteltuja, taikka raha- tai lahjakortti lahjoja. Kyllä sitä parissa vuodessa näköjään oppii toisen tuntemaan hyvin, tai sitten miehelläni on vaan erityisen hyvä taito ostaa minulle lahjoja.☺


Aivan ihana tämä takki😍

Kiitos kuitenkin kesä 2023, ensi vuonna eri meininki. Alla muutama kesäkuva.


Kommentit

Suositut tekstit